Etusivu

From TSL Encyclopedia
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Tervetuloa Tietosanakirjaan ylösnousseiden mestareiden opetuksista

Mark L. Prophet and Elizabeth Clare Prophet

Näiltä sivuilta löydät runsaasti tietoa seuraavista asioista

  • ylösnousseista mestareista ja heidän opetuksistaan
  • metafyysisistä ja esoteerisista käsitteistä
  • henkisiä näkemyksiä historiallisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä

Tämä aineisto on koottu Mark L. Prophetin ja Elizabeth Clare Prophetin sekä julkaistuista teoksista että julkaisemattomista luennoista ja saneluista. Lähteet on merkitty jokaisen artikkelin loppuun.

Monien aiheiden kohdalla luetellaan myös sellaisia lähteitä, joista löytyy syvällisempää tietoa.

Ylösnousseiden mestareiden tietosanakirja sisältää nyt 2 272 artikkelia.

Aloittaminen

Klikkaa tästä etsiessäsi tiettyä aihetta.

Klikkaa tästä saadaksesi luettelon kaikista aiheista.

Mark ja Elizabeth Prophet

Mark L. Prophet ja Elizabeth Clare Prophet ovat nykyajan henkisyyden uranuurtajia ja kansainvälisesti tunnettuja kirjailijoita. Summit Lighthousen perustamisesta vuonna 1958 lähtien he yli neljänkymmenen vuoden ajan esittivät ylösnousseiden mestareiden opetuksia – noiden idän ja lännen kuolemattomien pyhimysten, jotka ovat tulleet yhdeksi Jumalan kanssa ylösnousemuksen rituaalissa. He opettivat, että kaikkien maailman uskontojen ytimessä olevat olennaiset henkiset totuudet ovat samoja, ja he osoittivat, miten henkiset etsijät – olipa heidän taustansa mikä tahansa – voivat kulkea polkua kohti jälleenyhdistymistä Jumalan kanssa.

Heidän tärkeimpiin toimiinsa kuului maailman herättäminen puhutun Sanan tieteeseen ja violettiliekin käytön edistäminen henkilökohtaiseen ja planetaariseen muutokseen. He ovat kirjoittaneet yli 100 kirjaa, joita on myyty miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Heidän tärkeimpiin teoksiinsa kuuluvat The Lost Years of Jesus, Fallen Angels and the Origins of Evil ja Saint Germain On Alchemy.

Jos haluat tietää lisää ylösnousseiden mestareiden opetuksista, käy osoitteessa www.summitlighthouse.org tai suomenkielisillä Helsingin Summit Lighthouse ry:n sivuilla https://summitfin.fi/