Maria, Jeesuksen äiti

From TSL Encyclopedia
This page is a translated version of the page Mary, the mother of Jesus and the translation is 100% complete.
Äiti Maria, Ruth Hawkinsin maalaus

Äiti Maria on viidennen säteen arkeija ja arkkienkeli Rafaelin kaksoisliekki.

Palvelu Venuksella

Vaikka Maria on arkkienkeli, hän on myös inkarnoitunut fyysisesti. Maria asui Venuksella ennen inkarnoitumistaan maan päälle. Karman Herrat osoittivat hänet Maa-planeetalle Eevan lankeemuksen jälkeen näyttämään, kuinka feminiininen säde nousee. Venuksella Maria palveli sellaisten evoluutioiden keskuudessa, joiden energiat keskittyvät eetteritasolle ja jotka ovat vuosituhansien ajan ylläpitäneet Jumalallisen Äidin kulttuuria harmonian ja rakkauden lakien avulla.

Pitkän Venuksella vietetyn ajanjakson avulla Maria valmistautui tulemaan maan päälle ja haastamaan ihmiskunnan kosmisen kunnianliekin vääristelyn – noiden tulisten kristallispiraalien, jotka ovat peräisin kuuliaisuudesta Jumalan lakeja kohtaan, jotka ylläpitävät atomien liikkeitä ja taivaankappaleiden rytmiä. Maria tuli mukanaan runsain määrin Leidi Venuksen tulta, latautuneena hänen rakkaudellaan ja kantaen vastuuta koko ihmiskunnan feminiinisen olemuspuolen lunastamisesta.

Inkarnaatiot maan päällä

Atlantis

Atlantiksen varhaisina aikoina Maria palveli Parannustemppelissä, hoiti liekkiä ja opiskeli parantavia taitoja ja presipitaatioon (aineeseen saattamiseen) tarvittavia oppiaineita. Tuona aikana hän kehitti huomattavan keskittymisen ja omistautumisen tahrattomuuden käsitteelle. Juuri hänen tietoisuutensa ja voimakertymänsä (momentuminsa) ylitse kaikkien muiden ylläpitivät liekkiä temppelissä ja laajensivat sen vaikutuksen koko Atlantikselle. Marian sydänliekin puhtaus ja hänen omistautumisensa loistivat hänen kasvoillaan ja olivat silminnähtäviä kaikille, jotka kävivät tuossa temppelissä. Hän pysyi temppelineitsyenä koko tuon ruumiillistuman ajan.

Kuningas Daavidin äiti

Profeetta Samuelin aikana Maria kutsuttiin Iisain vaimoksi ja hänen kahdeksan poikansa äidiksi. Maria (Mary) täytti aina rooliaan Äiti-säteenä (Mother ray), ja niin hän tässä sielunsa maanpäällisessä inkarnaatiossaan laajensi Kristuksen seitsemän säteen valoa Iisain seitsemässä ensimmäisessä pojassa. Mutta nuorimmassa, Daavidissa, hän ei kirkastanut ainoastaan Herran prismasta peräisin olevien hyveiden täyttä määrää vaan myös kahdeksannen säteen majesteettisuutta ja mestaruutta, joita Daavid toteutti esimerkkinä valtakautensa aikana ja joita hän ylisti psalmeissaan.

Daavid itse inkarnoitui uudelleen Jeesuksena. Näin siis israelilaiset turvautuvat psalmeissa sellaisen henkilön opetuksiin, joka on saavuttanut Kristus-mestaruuden, samalla kun myös pakanat pohtivat Vapahtajan mietteitä. Kaikki he pyrkivät samaan päämäärään, ja sen on asettanut hän, joka tunnetaan sekä Israelin että Uuden Jerusalemin kuninkaana. Niinpä ei olekaan yllättävää, että nykyään kristityt rukoilevat Jerusalemin kaupungin ylle avautuvassa yläkerran suuressa huoneessa paikalla, jossa Jeesus söi viimeisen aterian opetuslasten kanssa, jossa Kristus ilmestyi ylösnousemuksensa jälkeen ja jossa Pyhän Hengen laskeutuminen tapahtui. Saman talon alemmassa kerroksessa on temppeli, jossa juutalaiset palvovat Daavidin haudalla. Marian nimeä ylistäville henkilöille ei ole yllättävää myöskään se, että Maria on sekä juutalaisen että kristillisen uskonsuunnan äiti.

Luolamadonna, Leonardo da Vinci (1483-86)
Pyhä perhe, Rafael Flores (1857)

Jeesuksen äiti

Viimeisessä inkarnaatiossaan Maria syntyi hierarkian ohjauksesta, Jumalan valittuna synnyttääkseen Jeesuksen Kristuksen, joka havainnollistaisi alkemian lait ja voiton, joka jokaisen ihmisen on saavutettava synnistä, sairaudesta ja kuolemasta. Varhaislapsuudessa Maria sijoitettiin temppeliin, jossa häntä koulutettiin tahrattoman käsitteen tieteeseen. Hänen kaksoisliekkinsä, arkkienkeli Rafael, sekä enkelijoukkojen jäsenet ja Jumala ja Jumalatar Meru auttoivat häntä kehittämään Äidin periaatetta, jotta hänen tietoisuutensa voisi tulla kohduksi Kristuksen siemenelle.

Lapsuutensa aikana Maria keskitti ulkoiseen tietoisuuteensa ne voimakertymät (momentumit), jotka hän oli kehittänyt kauan sitten Atlantiksella ja sisäisillä tasoilla ennen ruumiillistumista. Kun Maria oli vielä nuori tyttö, Joosef (Saint Germainin inkarnaatio) lähetettiin Marian ja Jeesuksen vartijaksi ja suojelijaksi. Yhdessä nämä kolme pyhän perheen jäsentä muodostivat kolminaisliekin, joka ei ollut perustana vain perheen ykseydelle vaan myös koko kristilliselle uskonsuunnalle.

Tuhansien vuosien ajan ennen ruumiillistumistaan Maria oli rukoilemalla koonnut voimakertymän viidennellä säteellä ja tutkinut, kuinka pitää yllä täydellistä Kristus-kuvaa tai -rakennuskaaviota tai tiettyä sillä hetkellä aineelliseen ilmentymään tarvittavaa asiaa – kukkaa, temppeliä, liekkiä, taideteosta tai kokonaista sivilisaatiota. Mitä tahansa aineeseen onkaan saatettava, on oltava yksi elämänvirta, joka on omistautunut sen ilmentymiselle, joka visualisoi sen osatekijät ja jonka tietoisuuden kautta Pyhän Hengen energisoiva voima virtaa antaakseen sille muodon ja elämän. Tämä on Jumaluuden Äitiyden feminiinisen säteen edustajan toimintaa. Maria täytti tämän roolin Jeesusta varten, ja siksi hänen tietoisuutensa kautta tuli se puhtaus, voima ja rakkaus, joiden avulla Jeesus pystyi täyttämään tehtävänsä.

Jeesus opiskeli Kaukoidässä Himalajalla gurunsa Herra Maitreyan johdolla, ja kun hän palasi sieltä, hän astui julkiseen elämään palvelutyönsä kolmen viimeisen vuoden ajaksi. Tämä ajanjakso oli suuri koetus Marialle. Vain viidennen säteen voimakertymänsä ansiosta hän pystyi pitämään voiton matriisin yllä loppuun asti.

Myöhemmät vuodet

Sen neljänkymmenen päivän jakson jälkeen, jonka aikana Jeesus ilmestyi apostoleille ja pyhille naisille yläkerrassa, Maria kokosi yhteen niiden hartaiden ihmisten sisäpiirin, jotka olivat valmistautuneet osallistumaan vihkimysmysteerioihin ja jotka kokoontuivat usein saamaan opetusta ja vastaanottamaan Jeesuksen Kristuksen pyhää Sanaa. Kun Pyhä Henki laskeutui helluntaipäivänä, heistä tuli Jumalan keho maan päällä ja heidän pyhitetyt sielunsa muodostivat kristillisen kirkon perustan.

Äiti Maria oli tunnustettu johtaja tuossa valonkantajien yhteisössä – apostolien, opetuslasten ja pyhien naisten piirin muodostamassa keskuksessa. Hän oli varsinainen lähde kristillisille energioille, jotka virtasivat kaikkialla Pyhässä maassa, Välimeren alueella ja Vähässä-Aasiassa, kaikkialla siellä, missä maailman valon, Kristuksen, ilosanomaa levitettiin laajalti. Marian sydämestä lähtivät tulien – Pyhän Hengen tulien – samankeskiset kehät liikkuen ulospäin Isä-Äidin alati laajenevana syleilynä pitäen koko ihmiskuntaa rakkauden geometriassa.

Uskotaan, että Maria vietti elämänsä viimeiset vuodet Jerusalemissa ja siirtyi ajasta ikuisuuteen Pyhästä kaupungista noin vuonna 48. Paikallisen perimätiedon mukaan Johannes vei Marian joksikin aikaa Efesokseen heidän paetessaan vainoa Jerusalemissa. Kun tarkastelemme Marian poismenoon liittyviä eri perinteitä, huomaamme, että todisteet vievät meidät takaisin yläsaliin, jossa Jeesuksen viimeinen ateria nautittiin ja jossa apostolit kokoontuivat Jeesuksen lähdettyä heidän keskuudestaan. Apostolien teoista luemme, että apostolit "pitivät kaikki yhtä ja rukoilivat lakkaamatta yhdessä joukkoonsa kuuluvien naisten sekä Jeesuksen äidin Marian ja Jeesuksen veljien kanssa."[1]

Sanotaan, että alkukirkon Äiti piti yllä Äidin liekkiä maan päällä kehittyvien puolesta Siionin vuorella talossa, josta oli näkymät kaupunkiin ja temppeliin, Cedronin laaksoon ja Öljymäelle. Siellä yläkamarista tuli opetuslasten kokoontumispaikka ja siellä ensimmäinen kristillinen kirkko perustettiin. Juuri siellä Maria palveli Logosta viimeisten loisteliaiden vuosiensa aikana. Tässä paikassa kristityt vaalivat muistoa Pyhän Äidin kuolonuneen nukkumisesta.

Marian ylösnousemus

Pyhä Johannes Damaskolainen kuvaa, kuinka tämän suurenmoisen palveluntäyteisen ja vihkimyksiä sisältäneen inkarnaation päätteeksi Maria ylösnousi haudasta, jonne apostolit olivat asettaneet hänen ruumiinsa hänen poismenonsa jälkeen. Kun he kolme päivää myöhemmin avasivat haudan, he löysivät sieltä vain kaksitoista valkoista liljaa.

Ylösnousemuksensa jälkeen Mariasta tehtiin Maailman Äidin edustaja ja hänelle annettiin Taivaan Kuningattaren arvonimi kristillisen annin (dispensaation) ajaksi. Vaikka kaikki ylösnousseet leidimestarit pitävät yllä Maailman Äidin liekkiä hänen edustajanaan, pidämme Mariaa äitiyden arkkityyppinä, äitien Äitinä.

Jeesus ja Maria pitivät vuoteen 1954 asti hallussaan maskuliinisen ja feminiinisen säteen fokusta kuudennen dispensaation ajan. Tuolloin Saint Germain ja Portia ottivat vastaan tulevan aikakauden johtajien viran seitsemännellä säteellä seitsemättä dispensaatiota varten.

Marian ilmestykset

Marian taivaaseenastumista vietetään 15. elokuuta. Ylösnousemuksensa jälkeen Äiti Maria on ilmestynyt kaikkialla maailmassa ja saanut aikaan monia parannusihmeitä. Hän loi näille ilmestymisille pohjan viimeisen inkarnaationsa loppuvuosina, jolloin hän vieraili eri puolilla maailmaa apostoli Johanneksen ja viiden muun henkilön seurassa. He menivät ensin Luxorin retriittiin Egyptiin ja sen jälkeen laivamatkalle Kreetan saarelle ja Välimeren yli, Gibraltarin salmen lävitse, ja he pysähtyivät Fátimassa Portugalissa, Lourdesissa Etelä-Ranskassa, Glastonburyssa Brittein saarilla ja Irlannissa. Kaikissa näissä paikoissa Maria ja ne, jotka palvelivat hänen kanssaan, kiinnittivät viidennen säteen keskittymiä, asettivat tieteen, parantamisen ja presipitaation liekit ja valmistivat tietä niille, jotka tulisivat hänen jälkeensä vahvistamaan Kristustietoisuutta.

Nämä vierailut loivat perustan apostoli Paavalin työlle Kreikassa ja Marian omille ilmestymisille Fátimassa ja Lourdesissa. Graalin malja, malja, jota Jeesus käytti viimeisellä ateriallaan, haudattiin Glastonburyn kaivoon. Siihen juurrutettiin Kristusliekki, ja juuri se myöhemmin innoitti kuningas Arthuria perustamaan Pyöreän pöydän ritarit ja ryhtymään Graalin maljan etsintään.

Pyhä Patrick ammensi Irlantiin sijoitetusta kolminaisliekistä ja opetti myöhemmin kolminaisuuden mysteeriä käyttäen apilanlehteä kuvaamaan Isän, Pojan ja Pyhän Hengen ykseyttä. Smaragdinvihreä parantava liekki on edelleen Irlannin symboli ja muistuttaa noiden seitsemän edustajan kauan sitten tekemästä matkasta. Heidän omistautumisensa seitsemälle säteelle mahdollisti sen, että he onnistuivat tasoittamaan tietä kristinuskon leviämiselle kaikkialle Eurooppaan ja lopulta läntiselle pallonpuoliskolle.

Marian eri ilmestymiset

Tietoa Marian eri ilmestymisistä, katso:

Guadalupen neitsyt

Lourdes

Knock'n neitsyt

Fátima

Zeitoun

Garabandal

Medjugorje

Äidin aikakausi

Maapallon neitsyt

Vesimiehen aikakausi on Äidin ja Pyhän Hengen aikakausi. Tämän aikakauden aikana meidän on tarkoitus kokea ja ilmaista Jumalaa Äitinä. Tämän Jumalan feminiinisen puolen ymmärtäminen voi vapauttaa meissä niin naisissa kuin miehissäkin olevan luovan feminiinisen energian – kauneuden ja luovuuden, intuition ja inspiraation energian.

Käsite Jumalasta Äitinä ei ole uusi itäisessä hengellisyydessä. Hindut meditoivat Äitiä Jumalatar Kundalinina ja kuvaavat häntä valkoisena valona tai kerälle kiertyneenä käärmeenä, joka nousee selkärangan tyvestä kruunuun ja aktivoi henkisen tietoisuuden tasoja jokaisessa chakrassa (henkisessä keskuksessa), jonka lävitse valo kulkee matkan varrella. Olemmepa sitten miehiä tai naisia, meidän on tarkoitus nostaa tämä sisimmän olemuksemme pyhä valo, joka uinuu sisällämme. Avain tämän energian, Kundalinin, vapauttamiseen on Äiti-periaatteen kunnioitus.

Äitivalon nostaminen on osa myös länsimaista perinnettä. Juuri tätä varten Äiti Maria ilmestyi useille pyhimyksille ja esitteli turvallisen ja luotettavan menetelmän, jolla Äitivalo voidaan nostaa Terve Maria -rukouksen ja ruusukon tekemisen avulla. Pyhimykset on kuvattu valkoinen valo eli sädekehä päänsä ympärillä, koska he ovat nostaneet Kundalinin ja avanneet kruunuchakransa. He ovat päässeet Jumalan autuuteen. Suuret kristityt mystikot, kuten Pyhä Ristin Johannes, Pyhä Lisieux'n Thérèse ja Padre Pio ovat kaikki kokeneet tämän sisäisen kokemuksen, joka on niin täynnä jumalallista intoa, Rakastetun autuutta, että sitä on vaikea käsittää.

Terve Maria

Tätä uutta aikakautta varten Äiti Maria on julkistanut Uuden ajan Terve Maria -rukouksen ja Uuden ajan ruusukon. Maria on pyytänyt meitä vahvistamaan Terve Maria -rukouksessamme, että olemme pikemminkin Jumalan poikia ja tyttäriä kuin syntisiä. Hän pyytää meitä myös vahvistamaan voittoamme synnistä, sairaudesta ja kuolemasta.

Terve Maria, armoitettu,
Herra sinun kanssasi.
Siunattu sinä vaimojen joukossa
ja siunattu kohtusi hedelmä, Jeesus.
Pyhä Maria, Jumalan äiti,
rukoile Jumalan poikien ja tyttärien puolesta
nyt ja hetkellä kun voitamme
synnin, sairauden ja kuoleman.

Äiti Marian palvelun ja esirukousten vaikutus kautta vuosisatojen on lähes mittaamaton. Hän kehottaa meitä paastoamaan ja rukoilemaan sekä rukoilemaan ruusukkoa. Äiti Maria on sanonut:

Ruusukon avulla – ruusukon avulla - annan teille pääsyn kausaalikehooni, niiden neljäntoista aseman saavutukseen, joihin olen yltänyt pitkän hengellisen historiani aikana. Siksi annan teille mahdollisuuden saada se voima ja ne saavutukset, jotka Jumala on antanut minulle suurena Opettajanani. Koska olen hänen palvelijansa, välitän nämä teille, jotta ne voisivat fyysisen kehonne ja sydämenne kautta tulla lähelle fyysistä maailmaa ja fyysisiä ongelmia.[2]

Marian palvelus nykyään

Nykyään Maria työskentelee mestari El Moryan ja Darjeelingin neuvoston kanssa näiden palvellessa Jumalan tahtoa koko ihmiskunnan puolesta. Hänellä on sininen viitta, joka keskittää tuota tahtoa jokaisessa sielussa ilmaantuvaa Kristustietoisuutta varten ja suojelee sitä kiihkeästi. Pyydettäessä hän asettaa tuon viitan kaikkien niiden ympärille, jotka tarvitsevat äidinrakkauden suojelua. Hän auttaa arkkienkeli Gabrielin kanssa valmistelemaan tietä tuleville lapsille, opettamaan vanhempia ja ohjaamaan kehoelementaaleja muodostamaan lasten fyysisiä kehoja.

Henkiinheräämisen temppelissä oleva Marian Pyhän Sydämen keskittymä on kolminaisliekin keskittymä Pyhän Kolminaisuuden Kristuksen tehtävän muistoksi. Hänen palvelunsa Saint Germainin ja Jeesuksen kanssa loi perustan kahdentuhannen vuoden kristilliselle uskolle ja palvelulle ja myös tulevalle aikakaudelle.

Maria sanoo: "Ilmestymisieni keskeinen sanoma kautta vuosisatojen on koskenut rukoilemista ja ruusukon tekemistä sielujen pelastamiseksi. Miljoonia on pelastettu, koska miljoonat ovat vastanneet kutsuuni." Ilmestyksissään Fátimassa, Medjugorjessa ja muualla maailmassa Maria on kertonut, mitä maan päälle voi tulla, jos emme ota huomioon hänen varoituksiaan.

Vuonna 1984 Äiti Maria sanoi:

Elän Fátiman profetian kanssa. Elän sen sanoman kanssa. Kuljen ovelta ovelle ja sydämeltä sydämelle koputtaen ja pyytäen ihmisiä rukoilemaan kanssani – rukoilemaan violettiliekkiä tai ruusukkoa tai kutsuja arkkienkeli Mikaelille. Ennen kaikkea rukoilkaa. Sillä rukoustenne ansiosta avoin ovi pysyy avoinna, ja enkelit astuvat verhon läpi estääkseen katastrofin ja onnettomuudet.[3]

Ihmeitä on tapahtunut yhä uudelleen hänen esirukoustensa ansiosta. Kun atomipommi pudotettiin Hiroshimaan vuonna 1945, kahdeksan miestä säilyi ihmeellisesti koskemattomina, ja he asuivat vain kahdeksan korttelin päässä ydinräjähdyksen keskipisteestä. Yksi heistä, isä Hubert Shiffner, S.J., selitti: "Siinä talossa rukoiltiin ruusukkoa joka päivä. Siinä talossa elettiin Fatiman sanoman mukaan."[4]

Tämä siunattu Äiti suojelee kiivaasti lapsiaan ja puhuu avoimesti yhteiskunnan epäkohdista:

Tätä maata vaivaa pimeys elokuvakeksinnön valkokankailla. Tätä maata vaivaa pimeys niiden kirkkojen yllä, jotka on omistettu kunnioittamaan Poikani nimeä. Tätä maata vaivaa pimeys, kun poliittiset ehdokkaat kamppailevat keskenään tavoitellessaan ajallista kruunua..... Elementaalit ovat viime aikoina kommunikoineet keskenään, ja ne valmistautuvat toteuttamaan katastrofaalisia tuhon säikeitä, jotka ovat vasta alussa tässä maailmanjärjestyksessä. Tämä tulee tapahtumaan, elleivät Jumalan opetukset toteudu monien miesten ja naisten sydämessä, jotka tällä hetkellä ovat täysin omistautuneet omalle itselleen ymmärtämättä lainkaan ihmiskunnan suuria tarpeita.[5]

Ennen kuin oikea ymmärrys, MINÄ OLEN JOKA MINÄ OLEN, tehdään tunnetuksi kaikkialla tässä maassa, hallitukset tulevat kaatumaan, taloudet murenemaan, kirkot raunioitumaan, pimeys tulee peittämään maan, nälänhätä tulee vallitsemaan ja sieluja menetetään.[6]

Valo kiihtyy tänään Pyhässä Sydämessäni... niiden tuomioksi, jotka ovat sinnikkäästi kieltäneet Neitsyt Marian ihmeet..... Kohdatkoon tuomio väärät opettajat, jotka ovat ujuttautuneet kirkkoihin väärän teologiansa kanssa..... Jokainen, joka on estänyt näiden pienten lasten syntymän – jokainen, joka on kirkkojen saarnastuolista käsin kannattanut aborttia, minä sanon teille, että he tulevat kärsimään täsmälleen sen karman, joka on kirjoitettu pyhissä kirjoituksissa niin kuin Poikani on sanonut,[7] eikä mikään estä sitä tänä päivänä![8]

Tahraton käsite

Äiti Maria on yksi ihmiskunnan suurista opettajista. Hän opastaa meitä tahrattoman käsitteen tieteessä, Jumalan mielessään sielusta pitämästä puhtaasta käsitteestä tai kuvasta. Tahraton käsite on mikä tahansa puhdas ajatus, jonka yksi elämänosa pitää hallussaan toista elämänosaa varten ja toisen elämänosan puolesta. Se on myös jokaisen alkemian kokeen olennainen ainesosa, jota ilman tuo koe ei onnistu. Kyky pitää hallussaan kuvaa täydellisestä kaaviosta, joka on tarkoitus saattaa aineeseen, kyky nähdä projekti valmiina, piirtää mielikuva, säilyttää se ja täyttää se valolla, rakkaudella ja ilolla – nämä ovat avaimia tieteeseen, jota Äiti Maria ja Saint Germain opettavat.

Jumala on tahrattoman käsitteen tieteen ylin harjoittaja. Riippumatta siitä, kuinka kauas ihminen vaeltaa omasta yksilöllisyydestään, Jumala näkee hänet aina sen Todellisuuden kuvan mukaan, jollaiseksi hän hänet loi. Tätä tahrattoman käsitteen tiedettä harjoittavat kaikki taivaan enkelit. Tämä laki on kirjoitettu ihmisen sisimpään, ja hänen sydämensä tuntee sen, mutta ulkoinen mieli muistaa sen vain hatarasti. Se perustuu täydellisen idean visualisointiin, josta tulee sitten magneetti, joka vetää Pyhän Hengen luovat energiat hänen olemukseensa täyttämään mielessä pidetyn mallin.

Kielo

Retriitit

Pääartikkeli: Rafaelin ja Äiti Marian retriitti

Pääartikkeli: Henkiinheräämistemppeli

Arkkienkeli Rafaelin ja Äiti Marian temppeli on eetterivaltakunnassa Fátiman yllä Portugalissa. Äiti Maria palvelee Jeesuksen kanssa myös Henkiinheräämisen temppelissä Pyhän maan yllä.

Marian sininen, väri, jonka yhdistämme Äiti Marian rakkauteen, on melkein akvamariini – sininen jossa on hieman vihreää. Sen kautta hänen omistautumisensa parantamiselle säteilee kaikille, jotka pyytävät hänen apuaan. Hänen tuoksunsa ja liekkikukkansa on kielo, ja hänen tunnussävelensä on Schubertin Ave Maria.

Lisätietoa

Tarkempia tietoja Marian inkarnaatioista ja hänen palveluksestaan maapallolle, katso:

Elizabeth Clare Prophet, Mary’s Message for a New Day

Elizabeth Clare Prophet, Mary’s Message of Divine Love

Lähteet

Mark L. Prophet and Elizabeth Clare Prophet, The Masters and Their Retreats, hakusana “Mary, the Mother of Jesus.”

Elizabeth Clare Prophet, Mary’s Message of Divine Love, Introduction.

  1. Ap. t. 1:14.
  2. Äiti Maria, “To Prick the Conscience of the Nations,” Pearls of Wisdom, vol. 27, no. 48, 30.9.1984.
  3. Äiti Maria, “The Continuity of Being,” Pearls of Wisdom, vol. 27, no. 63, 30.12.1984.
  4. Francis Johnston, Fatima: The Great Sign (Washington, N.J.: AMI Press, 1980), s. 139.
  5. Elizabeth Clare Prophet, Mary’s Message for a New Day, s. 258, 260.
  6. Äiti Maria, “Behold the Handmaid [Shakti] of the Lord!” 31.12.1977.
  7. ”Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.” (Matt. 18:6).
  8. Äiti Maria, “The Right Arm of the Mother,” 28.1.1979.