Sanat Kumara ja leidimestari Venus

From TSL Encyclopedia
This page is a translated version of the page Sanat Kumara and Lady Master Venus and the translation is 100% complete.
Sanat Kumara

Sanat Kumara tunnetaan nimellä Ikiaikainen. Hän on Kristuksen siemenen suuri Guru kaikkialla kosmoksessa, Venuksen hierarkki ja yksi seitsemästä pyhästä Kumarasta (Liekin herroista, jotka edustavat seitsemää sädettä Venuksella). Hän vihkii meitä rubiinisäteen polulla, jonka hän esittelee kirjassaan The Opening of the Seventh Seal.

Hän on pitänyt hallussaan Maailman herran hierarkkista asemaa maapallon historian pimeimmistä hetkistä lähtien, jolloin planeetan yllä kehittyvät lankesivat luolamiesten tasolle ja menettivät yhteyden Jumal-liekkiin ja mahtavaan MINÄ OLEN Läsnäoloon. Maapallo oli hajoamispisteessä, koska ei ollut ketään, joka olisi pitänyt Kristustietoisuuden liekkiä elossa. Tällöin Sanat Kumara tuli vapaaehtoisena maanpakolaisena Venus-planeetaltaan maapallolle pitämään liekkiä yllä, kunnes riittävä määrä ihmiskuntaa vastaisi ja alkaisi jälleen kerran ylläpitää fokusta veljiensä ja sisartensa puolesta. Sataneljäkymmentäneljätuhatta sielua ilmoittautui vapaaehtoisesti auttamaan Sanat Kumaraa hänen tehtävässään ja seuraamaan häntä enkeleiden legioonien kanssa.

Hänen tulonsa maan päälle

Sanat Kumara kuvaa tätä kosmisen historian merkittävää tapahtumaa näin:

Sanat Kumaraksi te kutsutte minua, ja tunnette minut henkilönä, joka seisoi tuon kosmisen neuvoston edessä, joka tunnetaan nimellä Sadanneljänkymmenenneljän neuvosto. Tunnette minut, koska todistitte pyyntöäni, jonka esitin maan yllä kehittyvien puolesta, noiden jotka eivät enää tunteneet Karitsan läsnäoloa ja jotka tottelemattomuutensa vuoksi oli erotettu elävästä Gurusta.Tunnette minut henkilönä, joka tarjoutui vapaaehtoisesti ruumiillistamaan kolminaisliekin maassa niille kehittymässä oleville, jotka kehittyvät seitsemällä olemisen tasolla – tuli, ilma, vesi ja maa.

Kosminen neuvosto oli määrännyt maan ja sen yllä kehittyvien hajoamisen, koska sen lasten sielut eivät enää palvoneet kolminaisuutta sydämen alttarilla palavassa elämän kolminaisliekissä. Heistä oli tullut eksyneitä lampaita. Heidän huomionsa oli kiinnittynyt ulkoiseen ilmentymään, ja he olivat tahallaan ja tietämättään hylänneet sisäisen vaelluksen Jumalan kanssa....

Näin temppeleiden valo oli sammunut, eikä enää täytetty sitä tarkoitusta, jota varten Jumala oli luonut ihmisen – olemaan elävän Jumalan temppeli. Kaikki tyynni olivat eläviä kuolleita, aineen astioita ilman sieluvaloa, tyhjiä kuoria. Missään maan päällä ei ollut mysteerikoulua – ei cheelaa, ei gurua, ei vihittyjä kulkemassa pitkin Kristusvihkimysten polkua.

Tuomion hetki oli koittanut, ja hän, joka istui valtaistuimella kahdentoista kertaa kahdentoista valonhierarkin keskellä, oli lausunut sanan, josta kaikki olivat yksimielisiä: käärikäämme Maa ja sen yllä kehittyvät kääröksi ja sytyttäkäämme ne pyhän tulen tuohuksena. Palautettakoon kaikki väärinkäytetyt energiat Suureen Keskusaurinkoon uudelleenpolarisoitaviksi. Väärinkäytetty energia oikaistakoon uudelleen ja ladattakoon uudelleen Alfan ja Omegan valolla, jotta Luoja voi jälleen kerran antaa sen virrata loputtomien maailmojen jatkuvaan luomiseen.

Mikä oli Lain vaatimus Terran pelastamiseksi? Vaatimuksena oli, että yhden ruumiillistuneeksi Guruksi, Karitsaksi sopivan olisi oltava läsnä fyysisellä oktaavilla pitämässä tasapainoa ja pitämässä yllä elämän kolminaisliekkiä jokaisen elävän sielun puolesta. Yhden lain (Law of the One) mukaan yksi yksilö voi meditoida iankaikkista Kristusta monien puolesta, kunnes monet jälleen kerran tulevat vastuullisiksi sanoistaan ja teoistaan ja voivat alkaa kantaa valonsa taakkaa sekä suhteellisten hyvien ja pahojen tekojensa karmaa.

Minä päätin olla tuo yksi. Ilmoittauduin vapaaehtoisesti olemaan liekehtivä vanhurskauden poika maapallolle ja sen yllä kehittyville.

Pitkällisen harkinnan jälkeen Kosminen neuvosto ja Nimetön hyväksyivät anomukseni, ja voimaan astui uuden jumalallisen suunnitelman dispensaatio koskien maapalloa ja sen yllä kehittyviä....

Niinpä polvistuin Nimettömän suuren valkoisen valtaistuimen eteen, ja hän sanoi minulle: "Poikani Sanat Kumara, sinä tulet istumaan suurella valkoisella valtaistuimella maan yllä kehittyvien edessä. Sinä tulet olemaan heille Herra Jumala korkeuksissa. Totisesti, sinä tulet olemaan korkein Jumaluuden ilmentymä, joka heille annetaan, kunnes heidän sielunsa nousevat vihkimyksen polun kautta sinun tietoisuutesi valtaistuimelle ja seisovat edessäsi ylistämässä sitä MINÄ OLEN JOKA MINÄ OLEN, joka sinä olet. Sinä päivänä, jolloin he nousevat ja sanovat: 'Siunaus ja kunnia, kirkkaus ja voima olkoon hänelle, joka istuu valtaistuimella, ja Karitsalle iankaikkisesti ja aina' – katso, heidän lunastuksensa lähestyy."

Ja hän sanoi minulle: "Niinpä sinä olet maan yllä kehittyville Alfa ja Omega, alku ja loppu, sanoo MINÄ OLEN JOKA MINÄ OLEN, joka on ja joka oli ja joka on tuleva, Kaikkivaltias." Hän asetti ylleni Isän sponsoroinnin manttelin Pojalleen, josta tulisi minussa hänen sponsoroinnin manttelinsa elämänaallolle, jonka hän nyt teki omakseni. Se oli luottamusta. Se oli Isän vihkimys Pojalleen.....

Sadanneljänkymmenenneljän neuvosto, joka muodosti yhden ainoan aurinkokehän suuren valkoisen valtaistuimen ympärille, messusi Sanaa suurten valonolentojen kanssa, jotka muodostivat sisäisen kehän valtaistuimen ympärille ja lausuivat: "Pyhä, pyhä, pyhä, Herra Jumala Kaikkivaltias, joka oli, joka on ja joka on tuleva." Kuulin heidän "Pyhä, pyhä, pyhä" -laulunsa kaiun aina kotiini aamutähdelle asti, kaksoisliekkini luo, jonka tunnette Venuksena, ja Rakkauden tähden poikien ja tyttärien luo.

Siivekkäät valonlähettiläät olivat ilmoittaneet tulostani ja Kosmisen Neuvoston määräyksestä ja myönnetystä erivapaudesta, dispensaatiosta. Kuusi veljeäni, pyhät Kumarat, jotka ylläpitävät kanssani seitsemän säteen seitsemää liekkiä – Mahtava Victory ja hänen legioonansa, tyttäremme Meta ja monet palvelijapojat ja -tyttäret, jotka tunnette nykyään ylösnousseina mestareina, ottivat minut vastaan suuressa tilaisuudessa. Tuona iltana uuden mahdollisuuden ilo sekoittui suruun, jonka eron tunne tuo mukanaan. Olin valinnut vapaaehtoisen maanpaon pimeälle tähdelle. Vaikka sen oli määrä olla Vapauden tähti jonakin päivänä, kaikki tiesivät, että tästä tulisi minulle pitkään kestävä sielun pimeä yö.

Sitten yhtäkkiä laaksoista ja vuorilta ilmestyi suuri joukko lapsiani. Sadanneljänkymmenenneljäntuhannen sielut lähestyivät valonpalatsiamme. He tulivat yhä lähemmäs ja lähemmäs kahtenatoista joukkona laulaen vapauden, rakkauden ja voiton laulua. Heidän mahtava kuoronsa kaikui läpi koko elementaalielämän, ja enkelikuorot leijailivat lähellä. Kun Venus ja minä katselimme parvekkeelta, näimme kolmannentoista, valkoisiin pukeutuneen seurueen. Siinä oli Melkisedekin ritarikunnan kuninkaallinen papisto, voidellut, jotka pitivät liekkiä ja Lakia tämän hierarkkisen yksikön keskellä.

Kun heidän kaikki suuret joukkonsa olivat asettuneet paikoilleen kotiamme ympäröivinä kehinä ja heidän ylistys- ja palvontalaulunsa minulle oli päättynyt, heidän edustajansa seisoi parvekkeen edessä puhuakseen meille koko suuren joukon puolesta. Kyse on samasta sielusta, jonka te tunnette ja jota rakastatte nykyään Maailman Herrana, Gautama Buddhana. Hän puhui meille sanoen: "Oi Ikiaikainen, olemme kuulleet sopimuksesta, jonka Jumala on tehnyt kanssasi tänä päivänä, ja sitoumuksestasi pitää yllä elämänliekkiä, kunnes jotkut maapallolla kehittyvien joukosta elpyvät ja jälleen kerran uudistavat valansa olla liekinpitäjiä. Oi Ikiaikainen, sinä olet meidän Gurumme, meidän elämämme, meidän Jumalamme. Emme jätä sinua lohdutta. Me lähdemme mukaan. Emme jätä sinua hetkeksikään ilman cheelaketjuamme. Me tulemme maan päälle. Me valmistelemme tien. Me pidämme liekkiä sinun nimeesi."

Ja niin kuin Herra Jumala minua ohjasi, valitsin heidän keskuudestaan neljäsataa palvelijapoikaa ja -tytärtä, jotka edeltäisivät sataaneljääkymmentäneljäätuhatta ja valmistelisivat heidän tulonsa. Vaikka he tiesivät, miten pimeää tuolla pimeällä tähdellä oli, todellisuudessa he eivät tienneet, kuten minä tiesin, sen uhrautumisen todellista merkitystä, minkä he nyt tarjoutuivat tekemään Gurunsa nimeen.

Itkimme ilosta, Venus ja minä ja kaikki sataneljäkymmentäneljätuhatta. Tuona ikimuistoisena iltana vierineet kyyneleet paloivat kuin elävä pyhä tuli, joka virtasi elämän vetenä suurelta valkoiselta valtaistumelta ja Kosmiselta Neuvostolta, meidän tukijoiltamme.[1]

Shamballan rakentaminen

Niinpä kun Sanat Kumara tuli Venukselta tehdäkseen maapallosta väliaikaisen kotinsa, hänellä oli mukanaan monista suurista valonolennoista koostuva seurue, johon kuuluivat myös hänen tyttärensä (leidimestari Meta) ja kolme seitsemästä pyhästä Kumarasta. Neljästäsadasta koostuva etujoukko lähetettiin edeltä maan päälle rakentamaan upeaa Shamballan retriittiä Gobin meressä olevalle saarelle (siellä missä Gobin autiomaa on nyt). Myös alkemistit ja tiedemiehet tulivat tuolloin, ja heistä sataneljäkymmentäneljä keskitti sataaneljääkymmentäneljää elementtiliekkiä. Yhdessä he muodostivat jäljennöksen Suuressa Keskuksessa olevasta timantista, Jumalan timanttisena loistavan mielen fokuksen.

Gobin meressä olevalle Valkoiselle saarelle he rakensivat Valkoisen kaupungin, joka rakennettiin Kumarien Venuksella sijaitsevan kaupungin kaltaiseksi. Sanat Kumara asetti kolminaisliekin fokuksen Shamballan retriittiin, joka pysyi fyysisellä tasolla monta vuosisataa. Sanat Kumara asui tässä fyysisessä retriitissä, mutta hän ei ottanut sellaista fyysistä kehoa, jollaiset meillä on yllämme – kyse oli aineuniversumista mutta korkealla eetteritasolla.

Myöhemmin tuli tarkoituksenmukaiseksi, että Shamballa – tämä fyysisellä oktaavilla sijainnut ihmeellinen retriitti – vedettiin ylös eetterioktaaviin. Eetterikeskus on edelleen tarkka kopio siitä, mikä kerran oli fyysinen retriitti. Kaunis taivaansininen meri, jonka keskellä oli Valkoinen saari, on nyt Gobin autiomaa.

Sanat Kumaran tehtävä Maan päällä

Sanat Kumara ankkuroi sydämestään tulevan valonsäteen yhteyssäikeeksi jokaiseen maapallolla kehittyvään ihmiseen ravitakseen ja ylläpitääkseen tuota liekkiä ja auttaakseen Pyhää Kristusminää elvyttämään Kristustietoisuutta. Ilman tuota apua ihmiskunta olisi joukoittain käynyt läpi toisen kuoleman ja planeetta olisi tuhoutunut.

Muinainen tapa polttaa jouluhalkoa on peräisin Sanat Kumaran palveluksesta, kun hän joka vuosi pyhitti pyhän tulen fokuksen fyysisissä oktaaveissa. Muodostui perinne, että ihmiset tulivat monien kilometrien päästä hakemaan kotiinsa palan jouluhalkoa käyttääkseen sitä tulen sytyttämiseen seuraavien kahdentoista kuukauden ajan. Näin hänen fyysisen liekkinsä fokus ilmeni konkreettisesti maan ihmisten asuinpaikoissa, minkä ansiosta he saattoivat olla todellisessa fyysisessä kosketuksessa keskuudessaan olevaan Maailman Herran fokukseen.

Sanat Kumaran tehtävä tuli päätökseensä 1.1.1956, kun hänen kyvykkäin oppilaansa Gautama Buddha sai Maailman Herran aseman, sillä hänellä oli tarpeeksi voimakertymää, momentumia pitääkseen tasapainoa planeetan ja kolminaisliekin fokuksen puolesta. Sanat Kumarasta tuli sen jälkeen maailman regentti (eräänlainen sijaishallitsija), ja tässä ominaisuudessa hän jatkaa Maan päällä kehittyvien avustamista kotoaan Venukselta käsin.

Tähän viranvaihtoon asti Sanat Kumara vapautti valtavan määrän valoa planeetalle joka vuosi Wesak-festivaalilla täysikuun ollessa Härän merkissä. Hänen säteilynsä ankkuroitui hänen oppilaidensa, Herra Gautama Buddhan, Herra Maitreyan ja sen henkilön kautta, joka tällä hetkellä hoitaa Maha Chohanin virkaa. Nämä kolme ankkuroivat Sanat Kumaran sydämestä tulevan kolminaisliekin keskittymän Maailman Herran puolesta. He olivat hänen voimakkaan säteilynsä asteittaisia muuntajia.

Sanat Kumara eri maailmanuskonnoissa

Sanat Kumaralla on useita rooleja myös idän uskonnollisissa perinteissä. Häntä kunnioitetaan hindulaisuudessa yhtenä neljästä tai seitsemästä Brahmanin pojista. Heidät kuvataan nuoriksi, jotka ovat pysyneet puhtaina. Sanskritin kielellä nimi Sanat Kumara tarkoittaa ”aina nuorta". Hän on Kumarista merkittävin.

Karttikeyan patsas, Batu-luolat, Malesia

Hindulaisuus

Hindulaisuudessa Sanat Kumaraa kutsutaan joskus nimellä Skanda tai Karttikeya, Shivan ja Parvatin poika. Karttikeya on sodan jumala ja jumalien ylipäällikkö. Hän on jumalien taivaallisen armeijan komentaja ja päällikkö. Hän syntyi erityisesti lyömään Tárakan, joka on tietämättömyyttä tai alempaa mieltä symboloiva paholainen. Karttikeya kuvataan usein keihäs kädessä ja tämä keihäs edustaa valaistumista. Hän käyttää keihästä lyödäkseen tietämättömyyden. Hindulaiset sotakertomukset ovat usein vertauskuvallisia esityksiä sielun sisäisistä taisteluista.

Intialainen kirjailija A. Parthasarathy sanoo, että Karttikeya edustaa "täydellistä ihmistä, joka on löytänyt Ylimmän Minän. Hänen hävitysvoimainen keihään käsittely symbolisoi kaikkien niiden kielteisten taipumusten tuhoa, jotka verhoavat Jumalallisen Minän."[2]

Pohjois-Intiassa 400-luvulta peräisin oleva kivipilarikirjoitus kuvaa Skandan Jumalallisten Äitien suojelijana.[3] Karttikeya on joskus kuvattu kuusipäisenä. Erään tarinan mukaan Karttikeya sai ravintonsa kuudelta Plejadilta, ja hän kehitti kuudet kasvot, jotta jokainen niistä voisi imettää häntä. Toisessa tarinassa kerrotaan, että hän syntyi ihmeen kautta kuuden vanhanpiian kuutena poikana. Shivan vaimo Parvati halasi kaikkia kuutta vauvaa niin hellästi, että heistä tuli yksi ihminen, jolla oli kuusi päätä."[4] Kommentoija R. S. Nathan sanoo: ”Kuusi päätä edustavat erottelukyvyn voiman käyttöä kuudessa eri suunnassa, jotta voidaan pitää kurissa ne kuusi ominaisuutta, jotka vetävät ihmistä pois henkisestä edistymisestä.”[5]

Margaret ja James Stutley kirjoittavat Harper's Dictionary of Hinduism -teoksessa, että Skanda syntyi, kun Shiva, joka ”saavutettuaan vaistojensa täydellisen hallinnan, sovelsi seksuaalista energiaansa hengellisiin ja älyllisiin tarkoituksiin.”[6] Tätä havainnollistavat monet legendat, jotka kertovat Karttikeyan syntyneen äidittömänä ja Gangesiin pudonneesta Shivan siemenestä.

Etelä-Intiassa Karttikeya tunnetaan nimellä Subramanya, joka tarkoittaa "Brahmaneille rakasta", pappiskastin jäsenille. Jokaisessa pienimmässäkin kylässä on Subramanyan temppeli tai pyhäkkö.

Skanda-Karttikeyaa, kuten häntä joskus kutsutaan, on tervehditty myös viisauden ja oppimisen jumalana. Hänen sanotaan antavan uskollisille palvojilleen henkisiä voimia ja erityisesti tiedon voimaa. Hindulaisessa mystisessä perinteessä Karttikeya tunnetaan Guhana, joka tarkoittaa "luolaa" tai Salaista Yhtä, sillä hän elää sydämesi sopukassa. Hindulaiset kirjoitukset kuvaavat Sanat Kumaraa myös ”viisaista parhaimmaksi” ja Brahmanin tuntijaksi.

Zarathustralaisuus

Ylösnousseet mestarit opettavat, että korkein zarathustralaisuuden Jumala Ahura Mazda on Sanat Kumara. Ahura Mazda tarkoittaa "Viisasta Herraa" tai "Herraa, joka antaa älykkyyttä". Hän edustaa Hyvän periaatetta, on ihmiskunnan suojelija sekä Pahan periaatteen vastustaja.

Joskus vuosien 1700 ja 600 eKr. välillä Zarathustra perusti zarathustralaisuuden muinaisessa Persiassa. Kun hän eräänä aamuna haki vettä joesta, hän näki valoa hehkuvan olennon, joka johdatti hänet Ahura Mazdan ja viiden muun säteilevän hahmon luo. Niin voimakas oli heidän valonsa, että "hän ei nähnyt omaa varjoaan maassa". Tältä olentojen joukolta hän vastaanotti ensimmäisen uuden uskonnon ilmestyksensä.Pian sen jälkeen Zarathustrasta tuli Ahura Mazdan edustaja.

Askeetikko Sumedha tapaa Dipamkaran

Dipamkara

Sen jälkeen kun Shamballa oli vedetty eetterioktaaviin, Sanat Kumara ruumiillistui Dipamkaraksi, Lampun-Sytyttäväksi Buddhaksi. (Sanskritin kielinen sana Dipamkara tarkoittaa "valojen sytyttäjää" tai "loistavaa".) Dipamkara on legendaarinen buddha, joka eli kauan kauan sitten. Hän oli ensimmäinen kahdestakymmenestäneljästä buddhasta, jotka tulivat ennen Gautama Buddhaa. Dipamkara ennusti, että askeettinen Sumedha olisi Gautama Buddha tulevassa elämässään.

Buddhalaiset pitävät Dipamkaraa, Gautama Buddhaa ja Herra Maitreyaa "kolmen ajan buddhina" — menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden. Ymmärrämme tämän niin, että Dipamkara on Maailman Herra menneisyydessä, Gautama Buddha on nykyinen Maailman Herra ja Maitreya tulee olemaan Maailman Herra tulevaisuudessa.

Ikiaikainen

Buddhalaisuus

Buddhalaisuudessa tunnetaan suuri jumala nimellä Brahma Sanam-kumara. Hänen nimensä tarkoittaa myös "ikuisesti nuori". Brahma Sanam-kumara oli niin korkealle noussut olento, että hänen täytyi luoda ilmentymäruumis, jotta Kolmenkymmenenkolmen taivaan jumalat voisivat nähdä hänet. Sakka, jumalien hallitsija, kuvasi hänen ilmentymäänsä: "Hän jättää varjoonsa toiset deevat säteilyssään ja kirkkaudessaan aivan kuten kullasta tehty hahmo jättää varjoonsa ihmisen hahmon."[7]

Kristinusko

Profeetta Daniel merkitsi muistiin näkynsä Sanat Kumarasta, jota hän kutsui "Ikiaikaiseksi". Daniel kirjoitti:

"Kun minä sitä katselin, istuimet asetettiin paikoilleen ja Ikiaikainen istuutui. Hänen pukunsa oli valkea kuin lumi ja hänen hiuksensa ja partansa kuin puhdas villa. Hänen valtaistuimensa oli tulen liekkejä ja sen pyörät [chakrat] olivat palavaa tulta.[8]

Sanat Kumara nähdään Ilmestyskirjassa myös sinä, joka istuu suurella valkealla valtaistuimella:

Minä näin suuren valkean valtaistuimen ja sen, joka sillä istuu. Hänen kasvojensa edestä pakenivat maa ja taivas, eikä niistä jäänyt jälkeäkään. [9]

Leidimestari Venus

Leidimestari Venus

Sanat Kumaran kaksoisliekki on leidimestari Venus. Sanat Kumaran ollessa pitkään maanpaossa maaplaneetalla Venus jäi heidän kotiplaneetalleen pitämään liekkiä siellä. Joitakin vuosia Sanat Kumaran paluun jälkeen vuonna 1956 Leidi Venus tuli itse Maahan auttamaan täällä kehittyviä. Hän ilmoitti 25.5.1975 antamassaan sanelussa, että kuten Sanat Kumara oli pitänyt liekkiä maapallolla, nyt hän oli tullut ”viipyäkseen jonkin aikaa Terran päällä” ”pyhittääkseen uudelleen Äidin tulet”. Venus sanoi:

Vapautan tietoisuuden tulisen voimakertymän pysäyttääkseni kaikki spiraalit, jotka veisivät ihmiskunnalta itse kunkin jumalallisuuden täyteyden.... Katsokaa, miten ihmiskunta reagoi Äidin liekkiin, kuten se reagoi Sanat Kumaran valoon.

Paluu maapallolle

Sanat Kumara sanoi 4.7.1977:

Kosminen neuvosto ja Karman herrat ovat myöntäneet ja määränneet, että minun sallitaan oleskella Maan päällä, Maassa, tiettyjen ilmentymissyklien ajan, jotta vapaus palaisi ehdottomasti Maan valonkantajien sydämiin....

Asetan kehoni eläväksi alttariksi Israelin kansan keskuuteen[10], ja tuossa kehotemppelissä on jokaisen Jumalan pojan ja tyttären ja esiin tulleiden Jumalan lasten alkuperäinen rakennuskaava, [sielu]suunnitelma, sillä Kosmisen Neitsyen toiveena on, ettei yhtäkään hänen lapsistaan, yhtäkään hänen pojistaan ja tyttäristään menetettäisi.

Näin liityn leidimestari Venukseen, joka on oleskellut luonanne näiden monien kuukausien ajan, ja me yhdessä keskitämme kaksoisliekkimme Pyhään kaupunkiin ja puolustamme sen Pyhän Hengen yhteisön voittoa, jonka on ilmennyttävä avaimena valon vapauttamiselle tänä aikakautena.

Sanat Kumara kertoi meille 4.7.1978 antamassaan sanelussa, että hän ilmentyi tuona yönä fyysisessä spektrissä ”ja ankkuroin tälle maan tasolle Ikiaikaisen aseman täyden merkityksen ja voimakertymän, jollaista en ole tehnyt sen jälkeen, kun tulimme Shamballaan valmisteltuun paikkaan”.

Tunnussävel

Jean Sibelius vangitsi Sanat Kumaran tunnussävelen sävelet teokseensa Finlandia. Vapauden liekki purkautuu tämän musiikin kautta niin voimakkaasti, että sen soittaminen aikoinaan kiellettiin, jotta se ei herättäisi kansassa kiihkoa vapauden puolesta.

Lisätietoa

Elizabeth Clare Prophet, The Opening of the Seventh Seal: Sanat Kumara on the Path of the Ruby Ray

storyofsanatkumara.com

Katso myös

Seitsemän pyhää Kumaraa

Shamballa

Tunnin välein tehtävät kutsut Sanat Kumaralle

Lähteet

Mark L. Prophet and Elizabeth Clare Prophet, The Masters and Their Retreats, hakusana “Sanat Kumara and Lady Master Venus.”

Elizabeth Clare Prophet, 2.7.1993.

Pearls of Wisdom, vol. 35, no. 42, 11.10.1992.

  1. Elizabeth Clare Prophet, The Opening of the Seventh Seal: Sanat Kumara on the Path of the Ruby Ray, s. 11–15.
  2. A. Parthasarathy, Symbolism in Hinduism, s. 151.
  3. Banerjea, Hindu Iconography, s. 363–364.
  4. Margaret Stutley ja James Stutley, Harper’s Dictionary of Hinduism (HarperCollins Publishers, 1984), s. 144; Encyclopedia Britannica, 1963, hakusana “Kartikeya.”
  5. R. S. Nathan, Symbolism in Hinduism (Central Chinmaya Mission Trust, 1983), s. 20.
  6. Harper’s Dictionary of Hinduism, s. 282 n. 3.
  7. Maurice Walsh, käänt., Thus Have I Heard: The Long Discourses of the Buddha Digha Nikaya (London: Wisdom Publications, 1987), s. 295–296.
  8. Dan. 7:9.
  9. Rev. 20:11. Katso Elizabeth Clare Prophet, The Opening of the Seventh Seal: Sanat Kumara on the Path of the Ruby Ray, s. 13.
  10. Termi Israel koskee Sanat Kumarasta polveutuvien Kristuksen siemenen ja Kristustietoisuuden kantajien kollektiivista joukkoa, ei yksinomaan juutalaista kansaa. Ylösnousseet mestarit opettavat, että mahtavasta MINÄ OLEN JOKA MINÄ OLEN peräisin olevat ovat ruumiillistuneet kaikkiin rotuihin, sukuihin ja kansoihin. Termi israelilainen tarkoittaa esoteerisesti ”häntä, joka on Todellinen mahtavassa MINÄ OLEN Läsnäolossa”. Hepreaksi Israel tarkoittaa ”hän hallitsee kuin Jumala” tai ”vallitsee Jumalan kanssa”.